Completati adresa de email si veti primi toate noutatile de pe Cadouri Magice.Contact

Comunicare & vanzari:

Bun venit in lumea Cadouri Magice! Doriti unul sau mai multe Cadouri din Colectiile Magice afisate pe site? Trimiteti-ne un e-mail pentru a va fi procesata comanda: verificam validitatea ei, stabilim sistemul de plata, destinatia, modul si data livrarii. Ati ales sa inventati Cadouri Magice originale cu obiecte din Colectiile Speciale? Felicitari! Acum este necesar sa ne trimiteti ideile Dvs. creative pe e-mail pentru a obtine confirmarea continutului, pretul final si toate detaliile referitoare la livrare. Creatoarea Cadourilor Magice va va oferi sugestii de cadouri potrivite intentiei Dvs., pentru deplina delectare a celor care le vor primi, in culorile preferate sau ale Companiei, personalizate dupa placul inimi si al bugetului alocat. Va multumim pentru ca prin Dvs. Miracolul de a darui se implineste!

Email: daruieste@cadourimagice.roCreatie & logistica:

Sunteti furnizori de obiecte create manual sau alte obiecte care s-ar potrivi intr-o Colectie Speciala de Cadouri Magice? Trimiteti-ne un mail si va vom raspunde cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a putea colabora cu noi. Coordonatoarea Creatiei va va ajuta sa participati la Miracolul de a darui prin Cadouri Magice.

Email: creatie@cadourimagice.roWeb & promovare:

Sunteti furnizori de publicitate si vreti sa ne prezentati oportunitati de a promova Cadourile Magice sau aveti alte propuneri de colaborare care intra in sfera departamentului web si promovare? Asteptam cu bucurie ofertele Dvs. si dupa o analiza atenta vom raspunde acelora care se potrivesc cel mai bine viziunii noastre. Va multumim pentru propuneri si pentru dorinta de a contribui la Miracolul de a darui!

Email: office@cadourimagice.ro